Exchanges

Mijn ervaring in een Binary Options Exchange: Part I

Good Day Traders,

In dit artikel zal ik met u delen mijn ervaring de afgelopen twee weken in een binaire optiebeurs. Alle houden we binaire opties, omdat ze zijn eenvoudig, snel en rendabel en dit is een innovatie in de financiële sector zeker. Twee weken geleden, probeerde ik voor de eerste keer voor de www.optiesonline.com handel in een binaire optiebeurs dat is iets anders dan de “klassieke binaire opties brokers “. De technische analyse plannen blijft hetzelfde. Op het einde, alles wat ze moeten doen met je voorspellingen in de market.If ze hebben gelijk je geld verdienen, als je niet los money.In elk financieel product is er dezelfde situatie. Ik ben het schrijven van dit artikel, omdat ik merkte een aantal factoren die u de mogelijkheid om volledig controle over uw trades elke minuut en elke seconde hebben geven. Dit ding kan bieden veiliger en stabieler handel, althans voor mijn handel weergave.Verder merk ik meer mogelijkheden voor handel in binaire opties.

Allereerst zal ik een aantal fundamentele dingen die je moet weten voor deze gegevens de handel in een binaire optiebeurs verklaren.

De prijs van de activa : Ik zal dit toelichten met een voorbeeld. Als u een binaire opties uitwisselingsplatform te openen en je wilt ruilen voor bijvoorbeeld “EURUSD 5 minuten tot ‘product zie je twee prices.The eerste is de prijs voor de aankoop van het actief omdat je gelooft dat de optiesonline komende 5 minuten euro zal stijgen. In dit geval, als de euro zal uiteindelijk stijgen en je wint, uw handel verloopt in 100.If euro zal niet stijgen uw handel verloopt in 0.Now, hoe u uw profit.Let kunt berekenen we zeggen dat u het http://www.optiesonline.com/anyoption/ product te kopen in het begin van de 5 minuten, wanneer de aankoopprijs is het merendeel van de tijd rond de 50 euro.

– Win: 100 – 50 (de prijs die u het paar gekocht) = 50

-lost: 0 – 50 = -50

De tweede prijs is de prijs voor de verkoop van het product, omdat je niet gelooft dat de euro zal stijgen in de komende 5 minuten. Dus, bent u het verkopen van het alle informatie paar in het begin van de 5 minuten 50 euro.

– Win (euro niet stijgen): je verdient € 50

– Verloren (euro stijgen): 50 – 100 = -50

Strike Prijs : Laten we het voorbeeld hierboven. EURUSD in het begin van de 5 minuten is het 1,29000.This is de uitoefenprijs en je moet voorspellen of het paar verloopt boven of below.Be voorzichtig, laten we zeggen dat het “EURUSD 5 min up” opent om 09:00. Het verstrijken tijd is 9:05. Als u het paar te kopen om 9:00 of 9:02 of 9:04 van de uitoefenprijs blijft hetzelfde, 1,29000. De factor die verandert is de prijs die u zal het paar in verschillende tijden te kopen. Bijvoorbeeld, als de pair kopen in het begin van de 5 minuten, de prijs zal normaliter 50 euro omdat het paar heeft 50% kans stijgen of dalen. Als je het paar op 09:04 zal Vind meer muziek kopen en de prijs is al 1,29054 vindt u het paar te kopen duurdere bijvoorbeeld € 70, want nu EURUSD is heel goed mogelijk verloopt boven 1,29000 (activa uitoefenprijs) en slechts één minuten vertrokken voor het verstrijken. Als u koopt het paar 70 €:

– Win (boven 1,29000): 100-70 = 30

– Verloren (de laatste minuut het paar dips hieronder 1,29000): 0- 70 = -70