Trade slimmer

Een van de meest cruciale aspecten van de handel ik heb geleerd in de afgelopen 8 jaar is weten wanneer “te zitten op mijn handen.” Trading is niet over het nemen van zo veel functies mogelijk, maar het is over het nemen van hoge waarschijnlijkheid trades. Waarschijnlijkheid speelt een grote rol in de handel. Reward ratio op een handel, maar als de kans op succes is zeer laag, worden alle effecten Beoordelingen over Internet waarschijnlijk verspild … zoals het kopen van loten: U kunt het beste risico.Trading is over discipline en alleen op basis van beroepen die een grote kans van slagen te hebben. Dat betekent niet dat je niet te verliezen trades hebt, je nog steeds wil. Maar door er zo veel factoren aan uw kant voordat u een handel te nemen, wordt u de handel slim … en slimme handelaren hebben meer kans van slagen dan handelaren die gewoon willekeurige trades in de hoop om een winnaar te raken. Hier zijn een aantal strategieën voor het zijn een slimme handelaar.

De handel met de Trend

De handel met de trend is een vaak gebruikte zinsnede, en deze pagina helaas dat betekent dat veel handelaren niet over deze informatie daadwerkelijk te benutten. Veel handelaren weten dat ze moet zich richten op het maken van trades in dezelfde richting als de trend, maar twee belangrijke problemen die zich voordoen wanneer ze proberen om deze te volgen.

  • Ze wachten te lang. Een trend, vooral intra-day Op onderstaande pagina degenen, waarschijnlijk om te keren tegen de tijd dat je het gevoel “vol vertrouwen” over de trend. Daarom moet je om op te treden op trends vroeg, aangezien dit de grote kans tijden voor de handel.
  • Geen besef dat een trend daadwerkelijk heeft teruggenomen. Een handelaar denkt dat ze de handel met een trend, maar eigenlijk zijn ze de handel tegen de trend, omdat de trend is verschoven.

Trends verplaatsen van boven naar beneden gekanteld, en daarom is het cruciaal handel begrijpen welke fase plaatsvindt.Inzicht in trends is dan ook cruciaal. Hoewel http://www.optiesonline.com/binaire-opties/ het concept is eenvoudig, weinig handelaren begrijpen de eb-en-stroom van trends. Voortbouwend op lagere Highs en Hoger dieptepunten en de handel in de “Mini-Channel Breakout” bieden een aantal methoden van een verblijf aan de rechterkant van de trend (althans de meeste van de tijd) evenals enkele informatie over trends.

Maken gebruik van een Trade Trigger

Om een vak plaatsvinden, iets dat herkend moet worden voorkomen. Zodra u een prijs patroon dat je weet, dat meestal resulteert in een ander soort gedrag, zoals een actief stijgt of daalt-je moet een vak trekker gebruiken om de positie te starten. Voorbeelden van triggers zijn onder meer: een breakout, een beweging voorbij een bepaalde prijs, of een patroon te voltooien, zoals een kandelaar engulfing patroon .

Elke strategie die u gebruikt kan een andere trekker (s) op basis van wat werkt voor de strategie. Het voordeel van een trade trigger is dat het dwingt om te handelen. Wanneer de markt creëert uw handel trigger, hoef je niet te vragen wanneer u de handel zal maken, moet je het goed doet dan. Als u niet beschikt over een trekker hebt kun je te lang wacht, of maak een handel te vroeg voordat de markt u voldoende bewijs van wat het is waarschijnlijk nu te doen heeft gegeven.

Door het hebben van een trigger je gedwongen om te wachten op levensvatbare signalen, omdat je trigger moet worden gebaseerd op een gedegen strategie en de trekker niet optreedt, tenzij er een goede trade-setup voor de strategie.

In Voortbouwend op lagere hoogte-en dieptepunten hoger http://www.optiesonline.com/plus500/ op voorwaarde dat ik een trade trigger voor die specifieke strategie; het ging om een uitbraak van een klein bereik. Zodra de prijs brak de range we stonden te kijken, werd een handel genomen. Lijnen werden getrokken om een exacte prijs voor onze binnenkomst te bieden. Figuur 1 toont een voorbeeld van een dergelijke trekker.

Figuur 1. EUR / USD 15 minuten grafiek – Trade Trigger

Vind je Trading Balance

Mijn neiging is om over-handel, vooral als ik ben day trading. Voor anderen echter, kan het zijn om in het kader van de handel. De eerste is wanneer je trades die niet gebaseerd zijn op enige vorm van trading methode of strategie-you zijn in principe de handel alleen maar om de handel te maken. Over-trading komt vaak uit verveling. Je kijkt je scherm en wachten op een goede handel setup, maar verliest u uw geduld en gewoon beginnen om uw buy geraakt en verkopen knoppen.

Under-handel op de andere kant is wanneer je te aarzelen om de transacties moet u het maken van te maken. Als u een strategie, maar niet consequent toepassen uit angst, de kans dat je jonger bent dan-de handel in uw strategie en niet het zien van haar (of uw) volledige potentieel.

De sleutel hier is om een eerste vast te stellen set van regels zul je door de handel. Zonder een soort leidraad voor hoe je zal de handel, alle transacties zijn schoten in het donker en daarom is er geen maatstaf waarop om uw prestaties te baseren en te verbeteren.

Met een set van regels in de plaats, dan moet je om het te volgen.

Als u over-handel, een soort van afleiding bij de hand zodat je niet maken dom trades als je je verveelt. Speel gratis geld poker bijvoorbeeld; iets waarmee je de markt te kijken, maar houdt je bezig zodat je niet geld te verspillen aan ‘verveling transacties. ”

Als u in het kader van de handel beseffen dat je tijd hebt gewerkt aan je strategie (hopelijk) en nu is het tijd om het te vertrouwen. Als je niet kunt vertrouwen is, de handel het op een demo-account of “paper-trade” totdat je bent comfortabel.

Final Word

Niet iedereen handelt op dezelfde manier, maar er lijken te gemeenschappelijke thema’s onder de succesvolle handelaren zijn. Namelijk, kunnen ze trends identificeren en handel met hen. Hun trades zijn niet willekeurig; Er is een soort van katalysator of trigger die elk van hun transacties initieert. En tot slot, gebruiken ze een strategie die ze zijn comfortabel met en volg deze naar de letter, niet onder-trading of over-handel is. Als ik worstelen in een van deze gebieden, ik stap terug en handelen niet tot ik het probleem uitgewerkt. Handelde smart gaat niet alleen over het begrijpen van de markt, maar ook onszelf en onze persoonlijke neigingen … en dan de mogelijkheid om een oplossing te vinden.